5 motive pentru a purta sacouri barbatesti

5 motive pentru a purta sacouri barbatesti

Tinerii barbati sunt viitorii tati, soti si lideri ai tarii noastre. E de la sine inteles ca trebuie sa se si imbrace ca atare.

Poate parea superficial, dar aspra realitate este ca un barbat tanar este judecat de altii in primele secunde in care este remarcat.

Vechea zicere cum ca "ai o singura sansa pentru a face o prima impresie buna" este adevarata.

Fa-ti timp si depune putin efort pentru a arata bine si vei incepe cu dreptul. Daca te imbraci dupa cum este moda printre cei de varsta ta, asta nu face decat sa creeze bariere pentru atunci cand vei vrea sa te ridici in top.

Ce inseamna "a te imbraca bine"?

Inainte de a ajunge la motivele pentru care tinerii barbati ar trebui sa se imbrace bine, cred ca trebuie sa examinam ce inseamna "imbraca-te bine". Mai jos sunt patru definitii ale tanarului barbat imbracat bine.

Sacouri-barbati

1. A te imbraca bine inseamna sa porti haine curate si care iti vin bine, fit.

A te imbraca bine inseamna ca noi, tinerii barbati, ar trebui sa purtam costume in fiecare zi a vietii noastre?

Nu! Majoritatea dintre noi nu vom urmari o cariera in care este nevoie sa ne imbracam la costum in fiecare zi.

(P) Costume la comanda, Bespoke, la cel mai bun pret din Bucuresti. Numai la SPREZZA by Dragos Sandulache.

Sunt multi tineri barbati care urmaresc nobile locuri de munca, cum ar fi tamplaria, instalatiile sanitare, etc. De asemenea, exista tineri barbati care servesc o cauza mai grozava decat ei - soldati, preoti, etc.

A te imbraca bine, indiferent de profesie, este sa porti haine care nu au pete sau rupturi. Haine curate.

Nu numai ca ar trebui sa fii sigur ca hainele tale sunt curate, ar trebui sa fii sigur ca iti vin fit. Extra large poate parea confortabil, dar a purta sacouri, sau orice altceva, cu o marime sau doua mai mari nu este drept. Fit nu inseamna restrictiv! Am putea crede ca hainele fit vor fi prea stramte si vor limita libertatea noastra de miscare. Contrar aparentelor, hainele fit vor parea ca nu au greutate.

Sacouri-barbati2

De ce? Sacourile fit necesita mai putin material pentru a atinge sensul de libertate, mai putina greutate. Sacourile fit lasa loc de miscare acolo unde normal ar fi stramt.

2. A te imbraca bine inseamna sa fii constient de stilul personal

A construi pe haine curate si fit, urmatorul nivel al imbracatului bine, inseamna sa fii constient de stilul personal.

Calea prin a deprinde aceasta constienta este de a nu lua in seama trendurile fashion. Educa-te prin a intelege cum sa construiesti asta prin ceea ce ai in jur si cum sa nu iti afecteze prea tare portofelul.

Nu suntem toti construiti la fel, un outfit pe care il vezi pe un tanar barbat aflat langa tine s-ar putea sa nu vina la fel de bine si pe tine.

3. A te imbraca bine inseamna sa inveti de la clasici

Acum ca esti constient de faptul ca un tanar barbat este imbracat bine atunci cand poarta haine curate si fit, si este un maestru al propriului stil, al treilea nivel este sa inveti de la clasici.

Exista un motiv pentru care hainele generatiei bunicilor nostri sunt considerate a fi clasice. Hainele barbatesti clasice, spre deosebire de trendurile fashion, stau zvelte de-a lungul timpului.

Sacouri-barbati3

4. A te imbraca bine inseamna a excela

Ultimul nivel al definitiei de a te imbraca bine este de a excela. Etimologia cuvantului "excelenta" vine de la latinul "excellere" care inseamna a te ridica, a intrece si a fi eminent.

A te imbraca bine, in cel mai frumos sens al cuvantului, este a te ridica deasupra normelor sociale ale zilelor noastre. Jeansii si tricourile sunt o priveliste comuna in societatea noastra si pentru cei mai multi, aceasta tinuta casual este acceptata in multe locatii. Problema este ca jeansii si tricourile nu se ridica deasupra acestor norme sociale.

5 motive pentru care tinerii barbati ar trebui sa poarte sacouri barbatesti

#1 A te imbraca bine atrage dupa sine si atentie pozitiva

#2 A te imbraca bine arata maturitate

#3 A te imbraca bine arata respectul fata de tine

#4 A te imbraca bine atrage si mentine atentia altora

Cu drag,

Dragos-Alexandru Sandulache

Postari asemanatoare

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: