Stil Masculin - Cum sa te imbraci bine

Stil Masculin - Cum sa te imbraci bine

STIL MASCULIN - Cum sa te imbraci bine? O intrebare grea, asa-i? Nu chiar.

Fie ca vorbim despre butonii de la camasa, brosele pe care le pui pe rever sau alegerea unui ceas de buzunar cu lant, intotdeauna totul se reduce la a asorta cu cap accesoriile barbatesti.

Butonii pentru camasa

Butonii pe care ii porti ar trebui sa impresioneze prin simplitate, prin materialul din care sunt confectionati si prin atentia la detalii. La acest nivel, se recomanda butoni din metale sau pietre pretioase, cu acelasi design in ambele capete. Asta inseamna Stil Masculin!

Accesorii barbati - cele care fac diferenta

Nu este un secret ca accesoriile fac diferenta in majoritatea tinutelor pe care le porti. Avantajul lor este ca acestea vin ca o extensie a personalitatii tale.

stil masculin

In ziua de astazi, foarte multe accesorii barbatesti pot fi considerate bijuterii. Dar ce accesoriu poarte fi numit bijuterie?

Ceasuri, inele, brose, butoni, ace de cravata, bratari, pandantive sau ceasuri de buzunar cu lant.

Ace de cravata

Acele de cravata au rolul de a tine cravata cat mai aproape de camasa. Teoretic, acul de cravata ar trebui sa aiba atat rol functional, cat si estetic. Asta inseamna Stil Masculin!

Brosa barbati

Brosa iti ofera posibilitatea de accesorizare a jachetei, hainei si de ce nu, a intregii tinute. De obicei, ea este confectionata din metal si merge bine la o tinuta vintage sau de strada.

Brosa barbateasca are rolul de a transforma o tinuta sobra intr-una cu personalitate si este o concurenta al accesoriului de pe butoniera reverului de la sacou. Asta inseamna Stil Masculin!

Cravata

'Cat imi place cravata ta!' – parca ai mai auzit replica asta, nu? Cel mai probabil, in filme.

Dar sa stii ca ea apare si in viata reala. De multe ori, chiar atunci cand iti alegi cravatele cu grija.

Cravata este, in primul rand, un element de legatura intre componentele tinutei, adaugand un ton de culoare si textura ansamblului.

stil-masculin

Ideal este ca aceasta sa nu sara in ochi prea tare, ci sa pastreze coerenta vizuala in contextul dat si sa nu faca deloc nota discordanta cu stilul abordat. Asta inseamna Stil Masculin!

Papionul

Regula de baza pentru purtarea papionului este sincronizarea acestuia cu intreaga tinuta. Papionul, daca alegi sa-l porti, poate deveni semnatura personala asupra intregii tinute vestimentare.

In functie de forma fetei cat si lungimea gatului, papionul trebuie sa respecte o anumita proportionalitate. Asta inseamna Stil Masculin!

Batista de buzunar

Scopul buzunarului de la piept al sacoului este unul decorativ, deci nu-l mai lasa gol cand iesi din casa.

Fie ca ai un sacou de costum cu care mergi la birou sau unul sport, pune batista in buzunarul de la piept. Iti da un plus de personalitate fata de restul purtatorilor de sacou.

De multe ori sacourile, inclusiv pantalonii de la costum, vin din fabrica cu buzunarele cusute. Nu te panica, ia o forfecuta si taie ata. Si taie etichetele de pe exteriorul sacoului inainte de purtare!

Materialele din care sunt confectionate batistele sunt: matase, bumbac si in. Asta inseamna Stil Masculin!

Ceasul de buzunar cu lant

Primii oameni care au purtat ceasuri de mana au fost oameni militari, spre sfarsitul secolului XIX, atunci cand era de-o deosebita importanta sincronizarea tacticii in timpul razboiului, fara a exista posibilitatea de a dezvalui planul inamicului prin semnalizare.

Datorita acestui fapt, ceasul de mana a fost din ce in ce mai mult recunoscut.

Ceasul de buzunar poate fi purtat in mai multe feluri si locuri ale vestimentatiei noastre. La acest capitol, fiecare gentleman are preferintele sale, fapt ce duce in multe cazuri la idei foarte originale si indraznete.

Stil Masculin UGO

Un rol important il are lantul, deoarece acesta ofera acel plus de eleganta costumatiei noastre.

Ceasul de buzunar cu lant poate fi pus intr-unul dintre cele doua buzunare din fata ale pantalonilor sau jeansilor, lantul fiind agatat de o gaica.

Acesta poate fi dintr-un metal (argint, aur) sau piele. In unele cazuri, lantul ceasului este inlocuit cu o curea de avand atasat in capat un model decorativ sau o panglica in diferite forme.

O alta modalitate de purtare a ceasului o reprezinta buzunarul de la vesta. Lantul poate fi prins intr-una dintre gaurile destinate nasturilor, de preferat a treia butoniera pornind de jos in sus.

Orice fel de costum ati purta, accesorizati-l! Astea inseamna Stil Masculin

Cu drag,

Dragos-Alexandru Sandulache

Postari asemanatoare

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: